Betaalmethoden

De prijzen in de webshop zijn exclusief BTW en verzendkosten.


Buckaroo LogoBetalen gaat makkelijk en veilig met iDeal (NL) of Overboeking*. Op verzoek is betaling via Inkooporder mogelijk. We werken voor veilige betalingen samen met Buckaroo Online Payment Services.


Bij bestellingen boven €150,00 is de verzending gratis, anders wordt slechts €6,95 gerekend als bijdrage in de verzend-, administratie- en verpakkingskosten.
 
* Overboeking werkt op basis van vooruitbetaling en heeft een verwerkingstijd van typisch 2-3 dagen. 


iDeal Logo


De meest gebruikte en gemakkelijke manier om te betalen is via Ideal. Na uw bestelling logt u automatisch in op de site van uw bank om de betaling (net zoals bij internetbankieren) gemakkelijk af te ronden. 

Betalen via Ideal werkt het snelst, is zeer gemakkelijk en uiteraard veilig.


MasterCard Visa
Wanneer u gebruik wilt maken van uw Eurocard, Mastercard, Visacard. De Buckaroo internetkassa is uitstekend beveiligd tegen mogelijke fraude. Uw betaalgegevens blijven bij Buckaroo en zijn voor derden niet bereikbaar.

Logo Overboeking


Bij een overboeking maakt u het totaalbedrag, na invoering van uw bestelling op onze website, zelf over op onze rekening. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling direct een bevestiging per e-mail met uw persoonlijke ordernummer, het totaalbedrag dat voldaan dient te worden en ons rekeningnummer. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt uw bestelling in de regel nog dezelfde dag verstuurd.

• Vooruitbetalen is veilig 
• Houdt u rekening met twee tot drie werkdagen overboektijd.


Let op: Indien u kiest voor Overboeking, dan worden producten die voorradig zijn bij miniConverters.com 5 werkdagen voor u vastgehouden. Indien het totaalbedrag niet binnen deze periode bij miniConverters.com ontvangen is, komen de gereserveerde producten weer ter beschikking voor andere klanten. Wij stellen u hiervan per e-mail op de hoogte.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x