Disclaimer


De inhoud van deze site, www.miniconverters.com, alsmede de inhoud van alle andere uitingen van miniconverters.com op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Miniconverters.com kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Miniconverters.com is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten of onjuistheden dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie.
 

Deze website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van miniconverters.com, met uitzondering van bepaalde (hyper) links. Het is niet toegestaan om de site of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van miniconverters.com. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.


De informatie op miniconverters.com wordt door ons met zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Miniconverters.com behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. Hoewel alles in het werk wordt gesteld om misbruik te voorkomen, zijn wij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.


Bepaalde (hyper)links op de site miniconverters.com leiden naar websites buiten het domein van miniconverters.com, welke geen eigendom zijn van miniconverters.com, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Als deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van miniconverters.com. Hoewel miniconverters.com uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door miniconverters.com worden onderhouden wordt afgewezen.


Miniconverters.com sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x